Nå er vi klare for å utvide teamet i Norge med en seniorrådgiver FoodWaste som brenner for å bidra til forebygging og minimering av matsvinn for våre kunder.
Dette skal vi få til sammen med deg.
eSmiley er samarbeidspartner med Matvett om prosjektet KuttMatsvinn2020 der målet er å redusere matsvinn hos deltagende virksomheter med 20% innen 2020. Det overordnede målet er å bidra til å nå FNs bærekraftmål 12.3 om å halvere matsvinnet innen 2030, og med stoltheten av å ha et solid og verdiskapende produkt i ryggen, har vi store ambisjoner for vår videre utvikling i Norge.
Eksisterende og potensielle kunder er alle som håndterer mat, herav restauranter, hoteller, kantiner og matprodusenter.
Som vår seniorrådgiver og spesialist innen matsvinn og bærekraft vil du gi veiledning og råd til våre kunder om hvordan de kan lykkes med å redusere matsvinn.
Du vil være en sentral bidragsyter til at eSmiley tar en tydelig posisjon innenfor matsvinn i Norge og du vil delta i kundemøter og bidra med faglig tyngde i innsalgsfasen.
I tillegg vil du ha ansvaret for å styre større kundeprosjekter sikkert gjennom de forskjellige fasene av implementeringen, som også omhandler å komme med råd om hvordan man skal lykkes med å endre vaner.
En suksessfaktor er at kundene som har kjøpt- og tatt i bruk systemet opplever- og evner å realisere verdi. Derfor vil en viktig oppgave være å følge opp kunder tett også etter at systemet er implementert. Dette kan innebære å ha statusmøter, gi støtte og opplæring, og ikke minst å bistå kunden med å skape matsvinnsmålinger som bidrar til konkrete resultater.
Ettersom rollen er nyopprettet vil det være rom for å forme rollen selv, samtidig som man vil få innspill og faglig sparring fra kolleger i både Norge og Danmark.
Deltagelse i debatter, faglig fora mv. hvor matsvinn og bærekraft diskuteres, håper vi også at du kan tenke deg.
Rollen rapporterer til daglig leder i Norge.
Dette tror vi er deg
Vi ser for oss at du har høyere relevant utdanning (Matvitenskap, Matteknologi, Biologi, Samfunnsernæring, Agroøkologi el) med et brennende engasjement for matsvinn og bærekraft.
Du evner å skape verdi og trygghet ved å formidle din faglige kunnskap og erfaring i møte med kunder i både innsalgs-, implementerings- og oppfølgingsfasen.
I tillegg er det ønskelig med følgende bakgrunn og egenskaper:
- Innsikt i problemstillinger tilknyttet matsvinn og bærekraft både faglig, politisk og innen storkjøkken
- God erfaring fra ledelse av større prosjekter, og gjerne endringsledelse
- Gode formuleringsevner både skriftlig og muntlig, og gjerne undervisningserfaring
- Kjennskap til storkjøkken
- Utadvendt og serviceminded
- Evner å ha overblikket kombinert med god struktur og kontroll på detaljer
- IT-forståelse og interesse for digitale løsninger er en fordel