By using this website you agree to our use of cookies. Read more about our use of cookies and how to remove or block them in our cookie notice.
Vil du bli en del av Gjøviks hyggeligste gastropuber?
Heim Gastropub på Gjøvik ser nå etter 3 dyktige medarbeidere som trigges av gode matopplevelser. Stillingene som skal besettes er kjøkkensjef, soussjef og hjelpkokk.
Kjøkkensjef
Kjøkkensjefen vil ha ansvar for kjøkkenet og den daglige driften, slik at Heim fremstår iht. sine målsettinger og konsept. Vi ser etter en person med fagbrev og som har solid erfaring som kokk. Har du erfaring som kjøkkensjef eller soussjef er det en fordel. Annen ledererfaring kan også være nyttig erfaring for stillingen. God relasjonskompetanse og gode lederegenskaper er avgjørende. Som kjøkkensjef vil du ha en unik mulighet til å videreutvikle Heims gastropubkonsept, både mht meny og matopplevelser for våre gjester.
Soussjef
Soussjef vil i samråd med kjøkkensjef ha ansvar for kjøkkenet og den daglige driften, slik at Heim fremstår iht. sine målsettinger og konsept. Vi ser etter en person med bred erfaring som kokk og som har solid kunnskap om IK-mat systemer. Dette er en selvstendig lederstilling, slik at gode lederegenskaper er avgjørende.
Kokk
Kokken vil være ansvarlig for at rettene som forlater kjøkkenet er i samsvar med fastsatte standarder. Samtidig skal kokken fremme vertskapsrollen med god kvalitet, effektivitet og trivsel for gjester og kollegaer. Vi ser etter en person med solid erfaring som kokk og som har kunnskap om IK-mat systemer.
Felles for alle stillingene
Aktuelle kandidater må se gleden av mat med høy kvalitet i kombinasjon med godt drikke. Den gode kundeopplevelsen skal gjenspeile høy grad av kunnskap og profesjonalitet.
Hvorfor velge Heim gruppen som din arbeidsgiver?
Vi forvalter Heims DNA. Vår kjerne rommer glimt i øyet og lokal forankring i kombinasjon med fagkunnskap til både mat og drikke. Hver dag jobber vi mot målet om å sette en ny standard for kjededrift av restauranter i Norge gjennom å være bransjens beste arbeidsgiver. Vi er 33 engasjerte og humørtfylte kollegaer. På Heim serverer vi maten på en rustikk og ekte måte i kombinasjon med godt drikke. Vi har til enhver tid minimum 100 ulike typer håndverksøl, hvor mange av de er på fat. I baren finner du også et rikt utvalg av kvalitetsprodukter innenfor brennevin med et spesielt fokus på de brunere typene og akevitt.
Ønsker du å vite mer om stillingene, ta kontakt med advisor i Dreamwork Search & Interim, Anne Berit Voldengen, på telefon 990 35 199.
Nøkkelord | Kokk, Ala Carte Servering, Kjøkkendrift, Kjøkkensjef, Soussjef, Restaurant og mat |
Bransjekategori | Hotell / Restaurant / Storhusholdning |
Bransje | Kokk / kjøkkenmedarbeider |
Arbeidsgiver | Heim Gjøvik AS |
Hunnsvegen 1 | |
2821 GJØVIK | |
Nettside | www.heim.no |
Tiltredelse | Snarest |
Lønn | Etter avtale |
Søknadsfrist | Snarest |
Arbeidsplass | Gjøvik |
Tittel | Kjøkkenskjef, soussjef og hjelpekokk |
Sektor | Privat |
Omfang | Fast |
Antall stillinger | 3 |
Anne Berit Voldengen Advisor abv@dreamwork.no +4799035199 |
Tomm Svae Senior Advisor tas@dreamwork.no +4741344335 |