I rollen som Business Manager Servering har du en variert stilling med særskilt ansvar for å bidra til vekst & lønnsomhet innen området Servering. Du er en aktiv bidragsyter til oppbyggingen av denne kanalen med fokus på kantiner, hotell, kaffebarer og offentlig sektor. Vi er en ekspert inn mot frokostmåltidet. Jensen & Co har fokus på å etablere en posisjon innen glutenfritt & plantebasert inn mot serverings kanal, samt skape vekst på vår portefølje av naturlige matvarer. I rollen er du en viktig støttespiller og samarbeidspartner til Salgsdirektør med godt overblikk over hele virksomheten. Stillingen fordrer en kombinasjon av gode sosiale evner, evne til å snakke kokkefaglig og struktur i hverdagen.
Om ansvarsfordeling
Business Manager Servering har ansvar for salgsteamet innenfor serveringskanalen. Stillingen rapporterer til Salgsdirektør.
Arbeidsoppgaver
Du har en variert hverdag som består både av strategiske & operative oppgaver.
- Kanalstrategi og avdelingsutvikling; være en proaktiv pådriver med initiativ til å løfte topplinje
- Drifte avdeling mht. personalansvar, budsjettansvar & utvikle og opprettholde systemer og presentasjoner i avdelingen
- Forhandlinger & innlede kontrakter for økt distribusjon & salg opp mot kjeder, paraplykjeder og under kjeder innen Servering
- Gjennomføre nyhetsmøter og prosjektmøter med relevante kjeder med henblikk på å øke omsetning
- Utvelgelse og deltagelse ved relevante messer
- Aktiv sparringspartner for Salgsdirektør
- Stillingen vil ha noen egne kontaktpunkter inn mot leverandører
- Lage matretter hvor du bruker våre ingredienser og matvarer ved utvalgte anledninger
Om deg
Du er forretningsorientert med en operativ lederstil og er klar for å videreutvikle Jensen & Co inn i Serveringsmarkedet. Du har evnen til å omsette muligheter til resultater – en god gjennomføringsevne. Som person har du godt overblikk samt gode salgs- og forhandlingsevner. Du er analytisk og fortrolig med tall. Du motiveres av å takle flere oppgaver parallelt og å jobbe med morgendagens mattrender.
- Du kan vise til gode resultater fra tidligere lignende stillinger
- Erfaring fra hotell, restaurant eller catering
- Du har god teknisk forståelse og vet hvordan du utfører analyse i Excel eller lignende programmer
- Vi ser gjerne at du har en relevant utdannelse innen salg, markedsføring og økonomi fra høyskole/universitetsnivå, eller innen mat, ernæring og helse
Kjenner seg igjen i Jensen & Co sine verdier:
Troverdig
I Personlig
I Løsningsorientert
I Nyskapende
Ønsker du ytterligere informasjon, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner Bønes Virik ved Jostein Hjellegjerde (911 21 217) eller Katrine Nygaard (922 24 010)