Tommy Østhagen, tidligere norgesmester i kokkekunst, startet Metervare i 2013. Målet har hele tiden vært å skape verdens beste pølser. Vi kan i dag tilby et bredt sortiment til det pølseelskende norske folk. I tillegg til pølser produserer vi spekemat, tørrmodnet kjøtt, pålegg og sauser. Vi opplever sterk etterspørsel og vekst, og leverer våre produkter til kvalitetsbevisste kunder i HORECA-markedet og dagligvarehandelen i tillegg til salg gjennom vår egen nettbutikk.
Vi søker daglig leder, og ser etter deg som med entusiasme, glød og stolthet kan lede og utvikle bedriften og merkevaren videre. Du liker å arbeide både strategisk og operativt, og er opptatt av kvalitet, mattrygghet, logistikk og vareflyt, effektivisering og kontinuerlig forbedring. Hos oss får du anledning til å prestere og skape resultater. Du får delta i diskusjonene og påvirke beslutningene - din egen innsats vil synes.
Dersom du kjenner deg igjen i, og blir trigget av beskrivelsen og våre ønsker nedenfor, ser vi frem til å motta søknaden din.
I jobben skal du:
- ha det overordnede budsjett-, resultat- og personalansvar
- sikre trygge produkter i henhold til gjeldene IK-mat og HMS forskrifter
- utvikle og tilpasse interne rutiner ved endringer i volum og produktmiks
- rapportere internt og eksternt i henhold til krav fra myndigheter / Mattilsynet
Vi ønsker at du:
- har noen års erfaring fra ledelse av SMB bedrift, gjerne også matfaglig bakgrunn fra HORECA eller småskala produksjonsbedrift
- har relevant utdanning på Bachelornivå, mesterbrev i matfag eller tilsvarende realkompetanse
- har god forståelse for produksjonsprosessen, matkvalitet, vareflyt, logistikk og økonomi
- er resultat- og løsningsorientert og ser muligheter der andre ser problemer
- arbeider planmessig, systematisk og strukturert med tanke på skalerbarhet
- er en relasjonsbygger som kommuniserer og formidler godt på flytende norsk, skriftlig og muntlig
- har god brukerkompetanse på moderne IT-verktøy
Hos oss får du store muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom samarbeid med morselskapet Kreativ Catering, leverandører, kunder og strategiske partnere. Du blir en del av et matfaglig sterkt team, som bidrar med sin entusiasme og store interesse for faget og virksomheten. Gjennom ditt proaktive lederskap skal du sikre lønnsomhet og fortsatt vekst ved å holde tritt med produksjonens behov, og se muligheter og finne løsninger når det oppstår endringer i forutsetninger og planer.
Søknader behandles fortløpende. Prosessen gjennomføres som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres digitalt, så langt det lar seg gjøre.
I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi om at du også legger ved ditt søknadsbrev. Vi etterspør vitnemål og annen relevant dokumentasjon på gjennomført utdanning og erfaring fra kandidater som går videre i prosessen.