Kuyashii er morselskapet i konsernet som blant annet eier det meksikanske take-away-konseptet VACA og KARMA SUSHI.
VACA er en restaurantkjede som for tiden består av 7 restauranter i Danmark, og de skal nå utvide deres virksomhet. I den forbindelse søker vi nå en Master Franchisee som kan etablere kjeden i Norge gjennom å starte den første restauranten, og å finne franchisetagere som kan etablere ytterligere restauranter.
Vårt konsept er basert på gode råvarer, høy kvalitet og god service, og vi lykkes allerede godt i Danmark. Vi kan derfor gi deg opplæring i alle aspekter av VACA og hvordan du kan drive en restaurant i henhold til våre standarder.
Det krever viljestyrke og engasjement for å skape en vellykket VACA-restaurant med høy omsetning og god kostnadsstyring. Videre er hardt arbeid, utholdenhet og mot bare noen av egenskapene som kreves. Vi har forventninger om at du er ambisiøs, dedikert og selvstendig.
Du må ha en positiv tilnærming og kunne inspirere, utvikle og motivere dine ansatte til å skape en restaurant med høy gjestfrihet, fantastisk service, stor forretningssuksess og engasjement for lokalsamfunnet.
Du vil få muligheten til å sette sammen ditt eget team av ledere og ansatte, som vi vil hjelpe deg med å trene i kjøkken ferdigheter og service. Dette gir deg de beste forutsetninger for å bygge et sterkt forhold basert på tilliten og tilfredsheten til dine gjester så vel som dine ansatte.
Vi ser etter:
- Engasjement, personlig drivkraft og vilje til å etablere VACA som en sterk merkevare i Norge.
- En solid, lidenskapelig og inspirerende lederstrategi som motiverer og utvikler dine ansatte.
- Ferdigheter som muliggjør innovasjon og utvikling av restauranten din.
- Forretningsforståelse og erfaring som gjør deg i stand til å finne dyktige franchisetagere som kan starte nye restauranter i Norge.
- Endringsvilje, ettersom VACA og markedet kontinuerlig utvikler seg, og vi tilpasser oss alltid nye trender og krav i markedet.
- Sterke og gode ferdigheter i service for å sikre høy gjestetilfredshet.
Det krever ikke erfaring fra resturantbransjen verken for master eller franchisetager.