By using this website you agree to our use of cookies. Read more about our use of cookies and how to remove or block them in our cookie notice.
Kjøkkensjefen har det totale drifts- og lederansvar for kjøkken og anretning:
• Personalansvar, herunder rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere
• Ansvar for den daglige drift av avdelingen og de avgjørelser som fattes
• Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, kostnadskontroll og bruttofortjeneste
• Ansvaret for kjøkkenets kvalitet, herunder opplæring og oppfølging av kvalitetsstandarder, samt Scandic mat & drikke konsepter
• Ansvar for IK-mat, renhold og sikkerhet
• Menyutvikling og innkjøp iht Scandic leverandørpolicy
• Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
• Følge rutiner for økologiske- og kravmerkede produkter og kildesortering
• Bidra til å redusere matsvinn
• Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges
Kvalifikasjoner vi ønsker oss:
• Erfaring fra lignende stilling, fortrinnsvis fra større hotellkjøkken. God restauranterfaring kan kompensere for manglende hotellerfaring.
• Fagbrev som kokk
• Ledererfaring (Kjøkkensjef, Soussjef)
• Må kunne minst ett skandinavisk språk flytende
• God økonomiforståelse og gode kommunikasjonsevner
Scandic Kokstad er et nyrenovert hotell på 199 rom på Kokstad, 3 minutter fra Flesland. Våre gjester setter stor pris på våre fasiliteter som moderne treningsrom og vår velværeavdeling. Vi driver dessuten også vår egen a la carte-restaurant "Bjørgvin", som er åpen alle dager.
Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 280 hoteller i 6 land, hvorav over 80 av disse ligger i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet, å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljø, samfunnsansvar og tilgjengelighet.
DO YOU SHARE OUR VALUES?
BE A PRO - GROW IN YOUR ROLE AND THE ORGANISATION
You are empowered to go in your desired direction, whichever that might be.
BE YOU - AMONG FRIENDS
You can be yourself at Scandic, that’s how we are able to give that genuine personal service to our guests. We don’t always know what challenges we will face during the day, but we will solve them together.
BE CARING - FOR THE BENEFIT OF TOMORROW
We will challenge you to take initiatives to accelerate the positive change for earth and build this and future generations as a whole.
BE BOLD - MAKE YOUR ACTIONS MATTER
You are trusted to step out of your comfort zone and make a difference. We have the muscles to make use of great initiatives.
Nøkkelord | Kjøkkensjef, Lederansvar, Teamleder erfaring, Kokk Storkjøkken, Kokk, Teamleder, Budsjettansvar, Økonomistyring, førstekokk, Hotelledelse, Soussjef, Restaurant Management, Restaurant |
Bransjekategori | Hotell / Restaurant / Storhusholdning |
Bransje | Kokk / kjøkkenmedarbeider |
Alternativ bransjekategori | Hotell / Restaurant / Storhusholdning |
Alternativ bransje | Restaurant- og barvirksomhet |
Arbeidsgiver | Scandic Kokstad |
Kokstadflaten 2 | |
5257 KOKSTAD | |
Nettside | www.scandichotels.no/kokstad |
Tiltredelse | Snarest |
Lønn | Etter avtale |
Søknadsfrist | Fortløpende |
Arbeidsplass | Kokstad |
Tittel | Kjøkkensjef |
Sektor | Privat |
Stilling | Fulltid |
Omfang | Fast |
Antall stillinger | 1 |
Trine Spord Thomassen Partner tst@people.no +4740407657 |