By using this website you agree to our use of cookies. Read more about our use of cookies and how to remove or block them in our cookie notice.
Vår oppdragsgiver er en velkjent restaurant med flotte lokaler sentralt i Bergen.
Restauranten har behov for en erfaren à la carte-kokk som kan dekke både lunsj- og middagsvakter, da åpningstidene er fra kl. 11:00 til 23:00.
Du vil jobbe tett med deres dyktige kjøkkensjef, med fokus på å bruke gode ingredienser og lage mesteparten av maten fra bunnen av. De streber etter å tilby et variert kosthold.
Oppstart: Snarest
Arbeidssted: Sentralt i Bergen
Varighet på vikariat: Minst 2 måneder
Overordnet ansvar:
Kokken er ansvarlig for å bidra til et høyt faglig nivå i den daglige matproduksjonen og skal sikre at alle retter holder høy kvalitet, både når det gjelder smak, utseende og hygiene.
Arbeidsoppgaver:
Nøkkelord | Kokk, Ala Carte Servering, Mat og ernæring, Kjøkkenarbeid, Matbransjen, Restaurant og mat, Chef, ala carte-kokk, Varme retter |
Bransjekategori | Hotell / Restaurant / Storhusholdning |
Bransje | Kokk / kjøkkenmedarbeider |
Alternativ bransjekategori | Hotell / Restaurant / Storhusholdning |
Alternativ bransje | Kantine / catering / storhusholdning |
Bedriftsnavn | Temp-Team avd. Bergen |
5003 BERGEN | |
Nettside | www.temp-team.no |
Tiltredelse | Snarest |
Lønn | Etter kvalifikasjoner |
Søknadsfrist | Snarest |
Arbeidsplass | Bergen |
Tittel | A la carte kokk |
Sektor | Privat |
Stilling | Fulltid |
Omfang | Engasjement |
Antall stillinger | 1 |
Angela Karoline Dahl Rekrutterer ama@temp-team.no +4722059600 +4798244788 |
Sabrina Demir Rådgiver sde@temp-team.no +4798244769 |